Η εταιρεία Hyper συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για την πιο ασφαλή και γρήγορη εξυπηρέτησή σας! Εκτός από την ‘’παραλαβή στο σπίτι’’ μπορείτε να επιλέξετε και την ‘’παραλαβή από το κατάστημα’’ για να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.

 

 

  • Tο κόστος ανά παραγγελία πανελλαδικά είναι 4,00€
  • ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30,00 €.
  • Παραγγελίες που θα ολοκληρώνονται έως τις 16:00 θα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη ημέρα
  • Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Τα Σάββατα μπορείτε να παραλάβετε από το εκάστοτε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που σας εξυπηρετεί.
  • Παράδοσή αποστολών 1-5 ημέρες
  • Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή, η Hyperπροτείνει πληρωμή με αντικαταβολή έτσι ώστε το κόστος μεταφοράς να παραμείνει στα 4,00€.

 

 

 

Οι παραγγελίες στην Κύπρο διεκπεραιώνονται με τη Γενική Ταχυδρομική και παρέχονται δύο τρόποι αποστολής:

 

Οικονομικός Τρόπος Αποστολής για Κύπρο: Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 7-11 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία ανέρχεται στα 8€ έως 5 κιλά .

Για αποστολή με επιπλέον κιλά επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση.

 

Express Τρόπος Αποστολής για Κύπρο: Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2-3εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία είναι 15€ έως 2 κιλά και 4,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

*οι τιμές για Κύπρο είναι άνευ Φ.Π.Α.*

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Hyper σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της  Hyper, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αριθμό (+30) 6983702419, η μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης info@hypercollection.gr.
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 20 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)


Top